U kunt de klantorder beheren en ook de productstroom regelen. U kunt de bestelling ook volgen voor het geval er een fout is gemaakt.

Via het klantenbeheersysteem kunt u ook de voorraad volgen, wat betekent dat u de bestelling van de klant visueel kunt bekijken en u het product op een visuele manier kunt volgen. Er is ook een functie genaamd 'FlexiPanel'. Dit is een functie waarmee u het FlexiPanel kunt beheren dat wordt gebruikt om de bestellingen van klanten te volgen en dit is erg handig om ervoor te zorgen dat ze het product in goede staat ontvangen. Als ze het product in goede staat ontvangen, zullen ze het meestal terugbrengen naar de winkel als ze het niet leuk vinden of als het niet aan hun behoeften voldoet.

Het CounterKiosk Queuing-systeem is ontworpen voor grote en middelgrote winkels en voor alle soorten winkels. Het systeem is een online winkelbeheersysteem en kan op elk moment en in elke winkel worden gebruikt.

De CounterKiosk wachtrijbeheersoftware is een kosteneffectieve manier om het winkelbeheersysteem te verbeteren en biedt u ook het voordeel van een compleet webgebaseerd systeem om al uw producten en bestellingen te beheren. Het systeem is schaalbaar en gemakkelijk te beheren, aangezien het zeer flexibel en gemakkelijk te onderhouden is. Het systeem is in het verleden door veel bedrijven ontworpen en is het gemakkelijkst in te stellen en te gebruiken.

Het CounterKiosk Queue Management System biedt u een aantal voordelen, zoals:

Dit systeem wordt elke dag populairder en naar schatting heeft dit wachtrijbeheersysteem ongeveer tweeënhalf miljoen gebruikers, die allemaal tevreden zijn over de prestaties en het gebruiksgemak van het systeem. Het heeft een aantal goede recensies gekregen van andere consumenten en experts die tevreden zijn met het feit dat het systeem betaalbaar is, een groot aantal bestellingen aankan en eenvoudig te gebruiken is.

U kunt een reeks softwareproducten van CounterKiosk Company vinden en de beste manier om meer over deze producten te weten te komen, is door op internet te kijken. er zijn veel websites die u laten zien hoe u het systeem moet gebruiken en er zijn ook enkele sites die u een gratis proefperiode bieden. product demonstratie.

.

Ook interessant

It consulting

iT Consulting is een Unieke manier van WerkenIT-consulting services is een unieke wijze van functioneren. Het is een manier van werken die losstaat v ...

Lees verder

Persoonlijke Reclameborden

Wat Is Persoonlijke Reclame?Personal Adverteren is de unieke methode voor het maken van een grote hoeveelheid geld. De korte termijn uitbetalingen ka ...

Lees verder

Horeca Oplossingen

Nieuwe Trends in de Horeca OplossingenHotel en Hospitality Solutions International (HHSI) is een IT-adviesbureau dat geïntegreerde management oplossin ...

Lees verder