Energie

Is Uw Huis Energie-Efficiënt?

Weet je wat energie is? Wat zijn de voordelen van het gebruik van energie? Wat zijn de gebruikte harnas energie methoden? Dit zijn vragen die moeten worden gesteld en beantwoord.

We zijn begonnen met het gebruik van hernieuwbare energiebronnen, zoals wind, water, zonne-energie en aardwarmte als onze hernieuwbare energiebronnen. De hernieuwbare energie die we vandaag de dag gebruiken is schoner, veiliger, en kan gebruikt worden tegen een fractie van de kosten van fossiele brandstoffen. Energie is overal, maar het is niet betrouwbaar en consistent.

Fossiele brandstoffen zijn duur in het gebruik, ze weinig tot geen voordeel voor het milieu, en dat doen ze niet eens laatste, zolang het bedrijf beweert. De afhankelijkheid van fossiele brandstoffen maakt ze een bedreiging voor de economie en de wereld voedselvoorziening. Degenen die zelf deze brandstoffen zijn niet van plan om hun macht op te geven totdat ze worden gedwongen om dit te doen.

Energie is een zeer schaars goed is, dat is de levensader van onze beschaving. Een liter benzine kost meer dan 50 cent, wat betekent dat een gezin met twee voertuigen, gas voor een auto, en twee wasmachines en een vaatwasser zal moeten betalen het dubbele van wat de meeste gezinnen te maken in een jaar alleen maar om hun auto's te voeden. Het is bijna als leven in armoede.

Met alle oliereserves uitgeput, lijkt het erop dat de toekomst van onze beschaving somber is op zoek als we kijken naar de energie-crisis wordt nog erger. Naarmate de tijd vordert, zal dit probleem alleen maar erger. Terwijl de politici proberen om nieuwe energiebronnen te vinden, het Amerikaanse volk lijken te verliezen vertrouwen in hen. Het lijkt erop dat niet alleen de Verenigde Staten verwikkeld in een strijd om te vechten tegen onze natuurlijke hulpbronnen, maar nu zien we landen als China een poging om te bezuinigen op hen.

De Verenigde Staten van Amerika is geen onbekende voor de energiecrisis, zoals het sinds het begin van 1900 is geweest om ons heen. We hebben de lessen van het verleden geleerd en zijn de problemen uit het verleden opgelost.

Ook interessant

Energie

Is Uw Huis Energie-Efficiënt?Weet je wat energie is? Wat zijn de voordelen van het gebruik van energie? Wat zijn de gebruikte harnas energie methoden ...

Lees verder

Aardgas En Elektriciteit

Hoe om te Vechten in de Oorlog van de Omgeving op Uw ZijdeEen toenemend aantal mensen nemen een belang in het effect van het gas- en elektriciteitsver ...

Lees verder

Alternatieve Energie

Hoe Kunt U Profiteren Van Alternatieve Energie?Er is geen ontkenning van het feit dat alternatieve energie heeft een breed scala aan toepassingen in d ...

Lees verder