Evenementen op uw website - Hoe u ze schrijft

Het basisconcept van evenementen is vrij eenvoudig te begrijpen. De term "evenement" betekent simpelweg "er gebeurt iets". Gebeurtenissen zorgen ervoor dat een website werkt.

Het basisconcept van evenementen is vrij eenvoudig te begrijpen. De term "evenement" betekent simpelweg "er gebeurt iets". Gebeurtenissen zorgen ervoor dat een website werkt.

In het verleden vonden de meeste evenementen plaats in een script. Dat werd een "script" genoemd. Tegenwoordig vinden de meeste evenementen plaats aan de serverzijde. JavaScript kan daadwerkelijk op deze gebeurtenissen "reageren".

Een ding om op te merken over scripts is dat als je een script hebt met een lijst met evenementen en dat script is verwijderd, je evenementenlijst niet wordt weergegeven. In het verleden moest u wachten tot al uw scripts verdwenen waren en deze vervolgens zelf bijwerken. Dat kan een ongelooflijk vervelende taak zijn. Als u de server-side scripting-benadering gebruikt, is de gebeurtenissenlijst altijd up-to-date. Dat wil zeggen, tenzij u besluit al uw scripts te verwijderen.

Laten we nu zeggen dat u geen gebeurtenissen wilt, maar in plaats daarvan uw eigen code wilt kunnen schrijven om gebeurtenissen op een bepaalde manier af te handelen. U wilt bijvoorbeeld dat gebruikers gebeurtenissen kunnen invoeren die plaatsvinden wanneer een bepaalde situatie zich voordoet. Dit zou worden bereikt door een "trigger" -attribuut toe te voegen. Een trigger kan een aantal dingen zijn, zoals een gebruikersnaam. In het voorbeeld is er mogelijk een gebeurtenis die optreedt wanneer een gebruiker een bepaalde gebruikersnaam in een formulier invoert.

Ook interessant

Events

Evenementen op uw website - Hoe u ze schrijftHet basisconcept van evenementen is vrij eenvoudig te begrijpen. De term "evenement" betekent simpelweg " ...

Lees verder

Teambuilding

Teambuilding - Events Die voor de opbouw van Uw Team ZelfvertrouwenAls je succesvol wilt zijn bij teambuilding gebeurtenissen te zijn, moet je prober ...

Lees verder

Bedrijfsreceptie

Het huren van een ZaalDe meeste bedrijven zullen evenementen voor hun werknemers en ook voor die personen die ze in dienst te houden, en dit is een g ...

Lees verder