In de meeste gevallen is de garantie geldt voor de onderdelen die werden gedragen of slecht functioneert, voordat ze werden vervangen. Als u op zoek bent naar een probleem te herstellen, dit zal waarschijnlijk dekking dat probleem ook. Er is geen reden om het horloge als de onderdelen al verzorgd worden vervangen. Als je net als ik en wil gewoon het horloge te gebruiken, dit is volkomen logisch.

Apple heeft een schriftelijke garantie op al hun producten, en dat is wat maakt deze garantie zo belangrijk. Ze hebben ook een geld terug garantie, zodat als de garantie niet de reparaties dekt, kunt u terugsturen en een terugbetaling krijgen. Als u reparaties nodig hebt en niet wilt dat uw geld te verspillen aan een Apple Watch reparatie dan zul je de mogelijkheid om terug te keren de garantie te hebben.

Ik hou niet van om geld uitgeven, tenzij ik echt nodig hebt, en ik weet zeker dat je niet graag geld ook niet. U kunt kijken naar de prijzen van de Apple Watch reparatie op de website van Apple's evenals enkele van de andere reparatiekosten. U kunt ook vragen om hulp van Apple en een aantal van de online forums, zodat u kunt meer informatie vinden over wat u kunt verwachten te betalen voor de reparaties.

Ik kan u zeggen dat de prijzen van de reparaties zal afhangen van de prijsklasse waar je naar kijkt. Als je gewoon op zoek bent naar een klein scherm of een batterij of een kras of breuk te vervangen dan kun je verwachten dat minder dan de $ 450 voor de volledige reparatie te betalen. Als je iets meer serieus nodig hebt dan zal de prijsklasse waarschijnlijk hoger zijn.

Je kunt je afvragen waarom het zo'n groot probleem als u besluit te gaan via de website van Apple voor hun reparatiekosten. De waarheid is dat dit een standaard die alle horloge fabrikanten volgen, en Apple is niet anders. Het ding over Apple is dat ze graag hun producten te promoten en ze zijn slechts een van de weinige bedrijven die u ondersteunen door middel van dit hele proces.

Als je niet vertrouwd bent met de gedachte van uw horloge in te sturen voor reparatie te voelen, dan kan je altijd kopen een andere Apple Watch. en horloge reparatiekosten zal nooit een probleem zijn.

.

Ook interessant

Iphone reparatie

iPhone Reparatie - Waar Vindt u de Informatie die U Nodig heeft voor het Uitvoeren iPhone ReparatiesEr zijn vele redenen waarom u meer wilt weten over ...

Lees verder

Reparatie Iphone

Hoe een iPhone te reparerenEen veel voorkomende vraag onder iPhone-bezitters is hoe ze een iPhone kunnen repareren, aangezien er veel verschillende br ...

Lees verder

Herstellen Iphone

Hoe IPhone te herstellen van een harde schijfcrashDe vraag hoe u de iPhone kunt herstellen na een crash van een harde schijf, kan een hele uitdaging ...

Lees verder