Visitekaartjes

Grafisch en Reclame, visitekaartjes

Visitekaartjes zijn geëvolueerd van eenvoudige dingen van karton met alleen het telefoonnummer of zakelijk adres op hen wordt gedrukt. Nu kunnen ze worden gecreëerd om uw bedrijf, uw boodschap en uw logo weerspiegelen in een goedkope manier. Laten we eens een kijkje nemen op een aantal fundamentele tips voor grafisch ontwerp en reclame voor visitekaartjes.

Het eerste wat je moet doen, is bepalen het basisgeluid kaarten die je nodig zult hebben. U wilt degene die je het meest gebruikt om een ​​soepele overgang te verzekeren van eenmalig gebruik naar de volgende te houden. Natuurlijk, als je veel reist, hoe meer professionele kaarten zijn voorkeur. Op deze manier bent u klaar om uw bedrijf te vertegenwoordigen je overal mee naartoe.

Qua stijl moet de grafische en de tekst van de stijl van het bedrijf aan te passen. Als uw bedrijf heeft een meer formele stijl, kan de grafische en de tekst eruit zien als een professioneel ogende visitekaartje. Aan de andere kant, als uw bedrijf maakt gebruik van een meer casual stijl, kunt u die stijl uit te drukken door het creëren van eenvoudiger kaarten.

Een ander ding om te overwegen bij het maken van visitekaartjes is dat het lettertype moet zo eenvoudig mogelijk. Niet alleen verbeteren de leesbaarheid, maar het voegt ook een meer persoonlijke touch aan de kaart. Het lettertype moet vet genoeg zijn om de informatie die de behoeften van het bedrijfsleven om te communiceren te laten zien, maar eenvoudig genoeg om het gemakkelijk te lezen is.

Er is geen reden om overboord te gaan met de grafische en de tekst op de kaarten. U wilt de verleiding om te veel te zetten te vermijden. Hoe meer informatie, hoe minder effectief de kaart zijn voor de lezer.

Ook interessant

Grafisch en reclame

Grafisch en Reclame Zijn Niet HetzelfdeGrafische en reclame zijn de twee termen die vaak door elkaar gebruikt worden als het gaat om creatieve en graf ...

Lees verder

Beursstand

} ...

Lees verder

Drukwerk Affiches

Het Proces van Afdrukken op BriefkaartenPosters afdrukken is een lastige en veeleisende taak. Er zijn zo veel technische betrokken. Hoewel Posters zij ...

Lees verder