Een toilet bestaat uit een gebouw dat is aangesloten op de hoofdleiding die warm water levert aan het huis.

centrale boiler U kunt uitknippen de centrale boiler en installeren van een warmtewisselaar plaats. Hiermee kunt u de voorziening voor warm water te gebruiken voor het reinigen doeleinden en vervolgens naar het water dat u gebruikt om een ​​douche te verwarmen, koken, en spoel uw toilet.

Het is belangrijk op te merken dat de sanitaire constructie alleen kan plaatsvinden in een warm klimaat. U kunt een sanitaire ruimte in een koud klimaat niet bouwen, als de voorwaarden onmogelijk om te repliceren zal zijn. We zullen een aantal van de sanitaire constructie details in de volgende paragraaf bespreken.

Het constructiemateriaal is het belangrijkste aspect. De standaard materialen omvatten klei tegels, tegelwanden, en hardhouten vloeren.

De meest populaire vorm van tegels van klei zijn die licht van kleur zijn. Ze bieden een niet-poreus oppervlak dat gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Meestal komen ze in natuurlijke kleuren zoals bruin, zwart en groen. Een huiseigenaar moet ervoor zorgen dat hij of zij het belang van het gebruik van een goed geventileerde ruimte om te zorgen dat er geen sporen of bacteriën de kans om te groeien begrijpt.

Voor mensen die willen iets simpels heb opgezet, kunt u ervoor kiezen om een ​​traditionele hang-tile set te hebben. Maar voor degenen die zullen worden het opzetten van een wasruimte, kunt u ervoor kiezen om een ​​apart bassin dat in lijn is met de muur te hebben. Echter, kunt u ervoor kiezen om een ​​aparte bak die ook functioneert als een toilet te hebben.

Of u nu kiest voor een hang-tile set of een aparte wastafel, moet u niet vergeten dat de badkamer ver weg van de ingang van het huis moet worden geplaatst. U kunt ervoor kiezen om een ​​klein bad op te bouwen, maar het moet op zijn minst een paar voeten van de ingang, zodat kinderen niet kunnen klimmen boven de gootsteen en lopen op de vloer.

.

Ook interessant

Bouw

Bouw Behoeften van Verschillende Soorten HuizenDe bouw is een noodzakelijke activiteit in elk huishouden. Huizen, moeten fabrieken, auto's, machines, ...

Lees verder

Bouwafwerking

Soorten StukadoorsBepleistering is een rommelige baan, maar een die kan worden zeer de moeite waard. Het is ook een van de meest tijdrovende taken die ...

Lees verder

Bouwmaterialen

Wat voor Soort Bouw Materialen Moet U Gebruiken?Er zijn veel verschillende soorten van bouwmaterialen, elk met zijn eigen eigenschappen en voordelen. ...

Lees verder

Bouw

Interessante links