Alles wat je moet weten over Rollup Displays

Rollup Displays zijn belangrijke tools die gebruikt kunnen worden voor marketingdoeleinden en bruiloften. Een Rollup Display is een verticaal beeldscherm, bestaande uit een oprolbare banner die door middel van een veermechanisme in de metalen behuizing naar boven getrokken kan worden. Het is een draagbare standaard voor commerciële advertenties en visuele verklaringen. Deze displays worden veel gebruikt op beurzen, conferenties en andere evenementen waar bedrijven en organisaties promotiemateriaal willen presenteren. In dit artikel zullen we alles bespreken wat je moet weten over Rollup Displays.

Wat is een Rollup Display?

Een Rollup Display is een dunne advertentiebanner, die in een aluminium frame wordt opgerold. Dit frame is gemakkelijk te vervoeren en op te zetten. Wanneer je de Rollup Display uit zijn opberghoes haalt, rolt hij zich uit naar wens. Het frame is zwaar genoeg om stabiel en rechtop te blijven staan ​​zonder ondersteuning, en deze eigenschappen maken de Rollup Display tot een uitstekende methode om jouw bedrijf van organisatie op evenementen te ondersteunen.

Hoe werkt een Rollup Display?

De Rollup Display werkt op een veilige manier als een rolluik. Wanneer je de Rollup Display uit zijn opberghoes haalt, rolt deze zichzelf volledig uit met een oprolmechanisme, waardoor het frame wordt ingebind. Deze lijst is voorzien van PVC-materiaal wat het afdrukken van afbeeldingen mogelijk maakt. Het frame zelf is gemaakt van aluminium en/of kunststof en is minimaal voorzien van een verstelbare telescoopstang. Hiermee kunt u de hoogte- en breedte-instellingen aanpassen, waardoor het voor u mogelijk is om altijd de juiste hoogte te gebruiken, afhankelijk van uw locatie en de gewenste uitstraling.

Voordelen van Rollup Displays

Rollup Displays hebben verschillende voordelen ten opzichte van andere displays en promotionele middelen, zoals posterborden of flyers. De belangrijkste voordelen worden hieronder beschreven:

Draagbaar

Rollup Displays zijn draagbaar. Je kunt ze gemakkelijk opbergen en transporteren, ze zijn ideaal voor mobiele evenementen. Ze kunnen worden opgeborgen in een draagtas die is ontworpen om de Rollup Display te beschermen tegen vuil en krassen tijdens het vervoer.

Herbruikbaar

Rollup Displays zijn van hoge kwaliteit en duurzaam. Nadat je de Rollup Displays eenmaal hebt gekocht, kun je ze elke keer gebruiken als je ze nodig hebt. Het materiaal is ook gemakkelijk te reinigen en te onderhouden.

Betaalbaar

Rollup Displays zijn betaalbaar in vergelijking met andere promotionele middelen. Misschien denk je dat ze duur zijn, maar ze kosten veel minder dan andere promotionele middelen, zoals radioreclame, televisiereclame of uitstekende media. Bovendien gaan ze lang mee, waardoor het een slanke investering is voor de lange termijn.

Aanpasbaar

Rollup Displays zijn aanpasbaar. Ze zijn er in verschillende afmetingen en kunnen worden aangepast aan uw specifieke promotionele behoeften. Wanneer je jouw bedrijfslogo en ander promotiemateriaal op een roll-up banner-print, komt deze visuele verklaring tot leven en trekt de aandacht van passanten.

Opvallend

Rollup Displays zijn opvallend. Een van de grootste voordelen van Rollup Displays is hun vermogen om de aandacht te trekken van passanten. Door de hoogte, breedte en materialen die gebruikt worden, wordt uw branding zichtbaarder.

Toepassingen van Rollup Displays

Rollup Displays kunnen worden gebruikt voor verschillende promotionele en commerciële doeleinden. Hier volgen enkele toepassingen:

Beurzen en conferenties

Rollup Displays zijn een van de meest waarschijnlijke displays op beurzen en conferenties. Het is onderdeel van het promotiemateriaal dat bedrijven op deze evenementen tonen. De hoogte van de banner overlapt dat uw merk opvalt boven alle andere standjes op de beurs of conferentie.

Bruiloften

Rollup Displays worden steeds vaker op bruiloften gebruikt ter decoratie of informatie over het evenement om te communiceren. Ze worden gelijk aan de bezoekers tijdens de receptie. Rollup Displays kunnen bijvoorbeeld dienen als welkomstbord of als locatiebord om de bruiloftsgasten te informeren waar de ceremonie, receptie of het diner is overleden.

Showrooms

In een verkoopruimte of showroom is het belangrijk dat alles er goed uitziet, omdat deze indruk maakt op uw klanten. Rollup Displays zijn een uitstekende manier om een ​​indruk te geven van de kwaliteit van uw producten of diensten. Het kan bijvoorbeeld de afbeelding zijn van een koffiezetapparaat of laptop en deze trekt meteen de aandacht.

Conclusie

De Rollup Display is een uitstekende manier om uw merk of product te ondersteunen op beurzen en evenementen. Naast de mooie ontwerpen zijn Rollup Displays ook nog eens gemakkelijk te vervoeren en verkrijgbaar in verschillende maten. De vorm en hoogte van de Rollup Display zorgt ervoor dat jouw branding en bedrijfslogo op een beschrijvende manier wordt getoond. Rollup Displays zijn niet alleen een slanke investering, maar ook een product dat lang meegaat. Bekijk meer informatie op onze website en bestel jouw Rollup Display vandaag nog.

Ook interessant

Grafisch en reclame

Grafisch ontwerpen en reclameHet grafisch ontwerpen van reclame is een belangrijk onderdeel van marketing en branding. Het gaat om het maken van visu ...

Lees verder

Beursstand

Grafisch en reclame: Het belang van een aantrekkelijke beursstand in de marketingstrategieAls het gaat om het succesvolle van een bedrijf, product of ...

Lees verder

Drukwerk Affiches

Het Proces van Afdrukken op BriefkaartenPosters afdrukken is een lastige en veeleisende taak. Er zijn zo veel technische betrokken. Hoewel Posters zij ...

Lees verder